Den gode stemning begynder her

Vi har stemningsfyldte lokaler, rolige omgivelser og professionelt værtsskab.

Restaurant Næsbyhoved Skov er professionel vært for alle typer af møder, fester og sammenkomster. Vi har mange forskellige lokaler og kan have fra 2 til 140 spisende gæster. Hele huset kan bookes til arrangementer på op til 300 deltagere.

Vi guider dig og tager hånd om alt i dit selskaber. Du får en fast kontaktperson, der styrer og koordinerer detaljerne.

Det gælder alt fra mad, udstyr, musik, blomster og dekorationer. Vi har gode mødefaciliteter og gratis Wi-Fi i hele huset.

Skal der musik til dit selskab, så kan vi også sørge for dette. Det kan være dinnermusik, dansemusik, jazzorkester, pianist, diskotek, band eller DJ.

Hold alle årets møder

Lad os planlægge alle årets møder sammen.

Bruger du unødig meget tid på at planlægge møder? Lad os planlægge året sammen på én gang, det kan betale sig. Kontakt os, og hør mere om hvad vi kan tilbyde.

Læs mere om møder her
Selskaber - Næsbyhoved Skov
Restauratør, passioneret, arbejdsom.

Restauratør Morten Hansen er tilbage på Restaurant Næsbyhoved Skov, hvor han i sin tid blev udlært. Han har en rig erfaring med sig.

Selskaber Selskaber Selskaber

Erfaring fra gourmetsteder

Restauratør Morten Hansen er udlært kok på Restaurant Næsbyhoved Skov i 1994. I årene herefter arbejdede han for Hotel Koldingfjord, Restaurant Under Lindetræet, Fritz Knipzeldt Chokolade (USA) og Restaurant Vestergade 1.

Han har desuden været forpagter af Oluf Bagers Gaard, som han på syv år gjorde til en 5-stjernet gourmetrestaurant.

Da muligheden kom for at forpagte sit gamle lærested i december 2013, var Morten ikke i tvivl. Det var en drøm, der gik i opfyldelse. Næsbyhoved Skov skulle have sin storhedstid tilbage.

I dag er han forpagter og her gælder altid: Gæsterne er i højsædet.