A la carte
Smag på årstidens nuancer i vores sæsonmenu skabt af vores køkkenchef og kokke med inspiration fra årstidens friske råvarer.
Vælg mellem sæsonens tre forretter, tre hovedretter og tre desserter, samt et udsøgt vinkort lækre og smagfulde vine fra kendte vinområder.
Gode tilbud i restauranten
Dagens 2 retters vegetar menu
Prøv vores dagens 2 retters vegetar menu – spørg tjeneren
289,-
Vinmenu
Tjeneren sammensætter en lækker vinmenu
119,- pr. gl.
Velkomst
Dagens velkomst med snacks
119,-
Forretter
Halehængt røget laks
Med rejer, røgeost og malt
Jordskokkesuppe
Med confiteret and serveret med jordskokkechips
Røget andebryst
Med syltede nødder, urtesalat, sennepsvineagrette
Hovedretter
Rødtunge
Med årstidens grønt og små ovnbagte kartofler
Svinekæber
Med braiseret kugle af grisenakke, årstidens grønt hertil rødvinssauce
Unghane
Med rødvinssauce, årstidens grønt og små ovnbagte kartofler
Dessert / ost
Skovens isbombe
Med bær, chokolade og marcipan
Appelsinmousse
Med chokoladekage og karamel
Ost
Med blå kornblomst, morbier, nødder og kompot
Sødt til kaffen
3 slags hjemmelavet sødt
79,-
Priser
2 retter 399,-
3 retter 449,-
4 retter 499,-
5 retter 559,-
6 retter 609,-
Serveres kl. 17.30 – 20.30