A la carte
Smag på årstidens nuancer i vores sæsonmenu skabt af vores køkkenchef og kokke med inspiration fra årstidens friske råvarer.
Vælg mellem sæsonens tre forretter, tre hovedretter og tre desserter, samt et udsøgt vinkort lækre og smagfulde vine fra kendte vinområder.



Gode tilbud i restauranten
Dagens 3 retters menu
Få dagens spændende 3 retters menu – spørg tjeneren
349,-
Dagens 2 retters vegetar menu
Prøv vores dagens 2 retters vegetar menu – spørg tjeneren
279,-
Vinmenu
Tjeneren sammensætter en lækker vinmenu – 3 glas med efterskænkning
249,-
Forretter
Koldrøget laks
Med håndpillede rejer, safrancreme og urter
119,-
Jordskokkesuppe
Med torskesoufflè, chips og krydderurter
109,-
Røget andebryst
Syltede nødder, granatæble, salat og dressing
109,-
Hovedretter
Serveres med dagens kartoffel garniture
Det bedste fra grisen
Honningglaseret svinebryst og sprød rillette med vintergrønt og rødvinssauce
249,-
Havkat
Med vintersauté og hummersauce
249,-
Oksefilet
Med selleripuré, vintergrønt og oksesauce
259,-
Ost / Desserter
Oste tallerken
4 slags ost med syltede nødder, oliven og abrikoskompot
99,-
Citronfromage
Marengs, vaniljekage, sprødt pynt, karamel og is
129,-
Chokoladedessert
Mousse, brownie og vaniljeis
135,-
Petits Four
Hjemmelavet sødt
49,-