A la carte
Smag på årstidens nuancer i vores sæsonmenu skabt af vores køkkenchef og kokke med inspiration fra årstidens friske råvarer.
Vælg mellem sæsonens tre forretter, tre hovedretter og tre desserter, samt et udsøgt vinkort lækre og smagfulde vine fra kendte vinområder.



Gode tilbud i restauranten
Dagens 3 retters menu
Få dagens spændende 3 retters menu – spørg tjeneren
359,-
Dagens 2 retters vegetar menu
Prøv vores dagens 2 retters vegetar menu – spørg tjeneren
289,-
Vinmenu
Tjeneren sammensætter en lækker vinmenu
249,-
Forretter
Koldrøget laks
Med håndpillede rejer, ostecreme og spirer
109,-
Cremet jordskokkesuppe
Med confit and og chips
99,-
Skaldyrssalat
Med krabbe, håndpillede rejer, krebs og citrus
109,-
Røget andebryst
Syltede nødder, salat og sennepsdressing
99,-
Hjemmebagt kuvertbrød og smør til alle forretterne
Hovedretter
Serveres med årstidens grøntsager hertil bagte petit kartofler
Øl braiseret svinekæber
Med sprød pulled pork med efterårsgrønt, ovnbagte kartofler og rødvinssauce
239,-
Flamberet peberbøf
Af oksefilet med sprøde kartofler og årstidens grønt
269,-
Dagens fisk / skaldyrstallerken
Spørg tjeneren
Ost / Desserter
Knust Cheesecake
Med kanelmarengs, syltede kirsebær, brændte mandler
119,-
Passionsfrugt Pannacotta
Med karamelpopcorn
99,-
Tilkøb på is til desserten
Vaniljeis
Saltkaramel is
Hindbær sorbet
10,-
Oste tallerken
4 slags ost med syltede nødder, oliven og abrikoskompot
99,-
Petit Four
Hjemmelavet sødt
49,-
Småkager
29,-