Historien emmer af liv og stemning

Engang var Næsbyhoved Skov hjemsted for middelalderslot, markeder og udflugter for byens borgere. Et lille traktørsted trak også folk til.

Restaurant Næsbyhoved Skov ligger kun 200 meter fra en gammel slotsbanke, hvor der i middelalderen lå Næsbyhoved Slot, indtil Odenses borgere nedbrændte det under grevens fejde i 1534.

Næsbyhovedskoven fik derefter lang tradition for at samle byens borgere. I slutningen af 1700-tallet begyndte man at holde markedsdage på slotsbanken, og fra begyndelsen af 1800-tallet blev det naturskønne område et populært udflugtsmål for skydninger, fiskeri og naturoplevelser. Også et lille traktørsted, kaldet Fuglsanghuset, trak gæster til.

Så kom der restaurant, fest og dans

Da Fuglsanghuset blev overtaget af ølkusk Jørgen Madsen, kom der nyt liv i skoven.

I 1896 blev det lille traktørsted Fuglsanghuset i Næsbyhoved Skov overtaget af ølkusk Jørgen Madsen. Han fik stor succes og opførte i 1900 et større traktørsted, kaldet Ny Fuglsang.

Dette blev starten på Restaurant Næsbyhoved Skov, som nu gennem fire generationer har været i familien Madsens eje. Gennem alle årene har det været et populært mødested for fest, dans og spisning.

Historie - Næsbyhoved Skov
Frisk pift til den traditionsrige restaurant i skoven

Den nye forpagter har tilført Restaurant Næsbyhoved Skov et frisk pift, med fuld respekt for husets mere end 100-årige historie.

Morten Hansen blev i december 2013 ny restauratør i huset. I dag har den kendte restaurant fået en opblomstring som professionel vært for fester, møder, koncerter, foredrag, events og spisning a la carte.

Køkkenet er moderne med et klassisk twist, og husets syv selskabslokaler og mødelokaler giver atmosfære til fester, møder, dans og selskaber med op til 140 spisende gæster i samme lokale.