Vi ligger smukt i skoven og centralt i Odense

Du kører let hertil, parkerer gratis og kommer nemt rundt i hele huset. Også omgivelserne med skov, vand og havn er lette at nyde.

Restaurant Næsbyhoved Skov ligger kun 2 km fra Odense centrum og alligevel roligt nær bøgeskov, havn og vand.

Du kan snildt gå en tur i skoven eller en tur ned til havnen og lystbådehavnen i nærheden. Du kører også let hertil fra Odense midtby, Odense Havn og motorvej E20. Vi har gratis parkering lige uden for døren. Vi har også handicaptoilet og handicapvenlige forhold i vores hus, der er i ét plan.

Vi er vært for møder, fester og middage

Hos os finder du rig plads til møder, fester og middage. Forpagterne Morten har plads til alle typer arrangementer.

Restaurant Næsbyhoved Skov er professionel vært for fester, møder, spisning og meget andet. Husets forpagter Morten Hansen tilbyder selskabslokaler, mødelokaler og restaurant med udsigt til skov og havn – og plads til 140 spisende gæster i samme lokale.

Hele huset kan bookes til 300 deltagere. Vi har desværre ikke mulighed for overnatning. Men vi har god plads til, at bilen kan blive stående natten over.

Om os - Næsbyhoved Skov
Her mærker du historiens vingesus

Restauratør Morten Hansen har tilført den traditionsrige restaurant et frisk pift, med fuld respekt for husets over 100-årige historie

Næsbyhoved Skov har vi en lang tradition for at samle Odense bys borgere. For hundreder af år siden holdt man markedsdage på den gamle slotsbanke herude, og man kom for at fiske, skyde og nyde naturen.

Da restaurationen blev opført af ølkusk Jørgen Madsen i 1900, blev huset samlingspunkt for fest, dans og spisning.