UDSOLGT!

Nytårsmenu 2024

Årets nytårsmenu består i år af kendte klassikere, fortolket med et moderne tvist, hvor smagsoplevelsen er helt i top.

Sammensæt selv din unikke nytsårsmenu og bestem hvor mange retter årets store middag skal bestå af.

Restauratør
Morten Hansen

Forret
ornament

Rødbede Laks

Med håndpillede rejer, malt jord, dildcreme og blomsterspirer

Rødbede Laks
Torskesoufflé
Forret
ornament

Torskesoufflé

Med sprøde havchips, skaldyrssauce og blomsterspirer

Forret
ornament

Krustader

Med rillette af gris, andelevermousse, portvinsmarinerede bær og blomsterspirer

Krustader
Vegansk jordskokketærte
Forret
ornament

Vegansk jordskokketærte

Med brændte figner, syltede rødløg, jordskokkechips og blomsterspirer

(Retten er vegansk)

Hovedret
ornament

Krondyr

Med saute af svampe, jordskokker, kål og beder, samt Cognacsauce og italienske kartofler

Krondyr
Tournedos
Hovedret
ornament

Tournedos

Med saute af svampe, jordskokker, kål og beder, samt Cognacsauce og italienske kartofler

Hovedret
ornament

Vagtel farseret med Karl Johan svampe

Med saute af svampe, jordskokker, kål og beder, samt Cognacsauce og italienske kartofler

(Vagtel vejer ca. 160g)

Vagtel farseret med Karl Johan svampe
Unghanebryst
Hovedret
ornament

Unghanebryst

Med saute af svampe, jordskokker, kål, beder , samt Dijon/estragonsauce og italienske kartofler

Hovedret
ornament

Sprød vegansk polenta med svampe

Med saute af svampe, jordskokker, kål og beder, samt trøffelsauce og italienske kartofler

(Retten er vegansk)

Sprød vegansk polenta med svampe
Gateau Marcel
Dessert
ornament

Gateau Marcel

Med syrlig hindbærcoulis og pynt af mørk chokolade

Dessert
ornament

Blondie

Med passionsfrugtsmousse og syrlig passionscoulis

Blondie
Vegansk solbær panna cotta
Dessert
ornament

Vegansk solbær panna cotta

Med skovbærcoulis og knasende bær

(Retten er vegansk)

Natmad
ornament

Biksemad

Med kartofler, løg og kød smagt til med ketchup, HP sauce og engelsk sauce

Biksemad