Vinterretter

Ornament - Næsbyhoved Skov

Det er så mørkt derude. Men heldigvis har vinteren sine lyse sider i køkkenet. Nyd spændende vinterretter i vores menu. Vinterretterne kan nydes i Januar, Februar, Marts.

Når det er koldt og mørkt udenfor, er det fristende at samles indenfor om en hyggelig menu. Vores dygtige kokke har kreeret nogle smagfulde retter af sæsonens bedste råvarer. Nyd menuen i vores stemningsfulde lokaler her i skoven, eller tag den med ud af huset. Vælg tre retter fra menuen i januar, februar og marts.

Vinterretter Vinterretter Vinterretter

Forretter

Cremet jordskokkesuppe

Med confit and og chips

Røget Andebryst

Syltede nødder, salat og sennepsdressing

(tillæg 19,-)

Koldrøget laks

Håndpillede rejer, rygeostcreme og urter

(tillæg 49,-)

Få rejer og laks røget ved bordet

(tillæg 10,-)

Skaldyrssalat

Krabbe, håndpillede rejer, krebs, citrusdressing og urtesalat

(tillæg 49,-)

Brød og smør til alle forretterne

Ornament - Næsbyhoved Skov

Hovedretter

Det bedste fra grisen

Øl braiseret svinekæber og sprød pulled pork med vintergrønt, ovnbagte kartofler og rødvinssauce

Rosastegt oksesteg

Sprød pulled okse med vintergrønt, rodfrugtpuré, ovnbagte kartoffel og rødvinssauce

(tillæg 59,-)

Tournedos af Oksemørbrad

Vintergrønt, rodfrugtpuré, ovnbagte kartofler og rødvinssauce

(tillæg 89,-)

Langtidsstegt krondyr

Vintergrønt, rodfrugtpuré, ovnbagt kartofler og rødvinssauce

(tillæg 79,-)

Tilvalg

Okseglace 10,-

Cremefraiche hvidløgs kartoffel 15,-

Trøffel- / Svampesauce 20,-

Bearnaisesauce 20,-

Morkelsauce 25,-

Skal hovedretter bydes 2 gange 20,-

Ornament - Næsbyhoved Skov

Desserter

Passionsfrugt Panna cotta

Kyskager og karamelpopkorn

Chokoladekage med appelsinmousse

Karamel

(tillæg 39,-)

Citronfromage

Vaniljekage, sprødt pynt og knas

(tillæg 29,-)

Tilkøb på is til desserten

Vaniljeis 5,-

Saltkaramel is 9,-

3 slags ost

Abrikostapenade, oliven og syltede nødder

(tilkøb 59,-)

Tilkøbes som mellemret

Ornament - Næsbyhoved Skov

Priser

3-retters menu

Pris pr. kuvert

379,-

4-retters menu (Frit valg)

Pris pr. kuvert

599,-

Se også Bestilling / Reservation


Vil du have nyhederne serveret?

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Så sender vi en lækker opskrift på
Appelsin og havtorn marmelade.