Vinterretter
Det er så mørkt derude. Men heldigvis har vinteren sine lyse sider i køkkenet. Nyd spændende vinterretter i vores menu. Vinterretterne kan nydes i Januar, Februar, Marts.
Når det er koldt og mørkt udenfor, er det fristende at samles indenfor om en hyggelig menu. Vores dygtige kokke har kreeret nogle smagfulde retter af sæsonens bedste råvarer. Nyd menuen i vores stemningsfulde lokaler her i skoven, eller tag den med ud af huset. Vælg tre retter fra menuen i januar, februar og marts.



Forretter
Cremet jordskokkesuppe
Med confit and og chips
Røget Andebryst
Syltede nødder, salat og sennepsdressing
(tillæg 19,-)
Koldrøget laks
Håndpillede rejer, rygeostcreme og urter
(tillæg 49,-)
Få rejer og laks røget ved bordet
(tillæg 10,-)
Skaldyrssalat
Krabbe, håndpillede rejer, krebs, citrusdressing og urtesalat
(tillæg 49,-)
Brød og smør til alle forretterne
Hovedretter
Det bedste fra grisen
Øl braiseret svinekæber og sprød pulled pork med vintergrønt, ovnbagte kartofler og rødvinssauce
Rosastegt oksesteg
Sprød pulled okse med vintergrønt, rodfrugtpuré, ovnbagte kartoffel og rødvinssauce
(tillæg 59,-)
Tournedos af Oksemørbrad
Vintergrønt, rodfrugtpuré, ovnbagte kartofler og rødvinssauce
(tillæg 89,-)
Langtidsstegt krondyr
Vintergrønt, rodfrugtpuré, ovnbagt kartofler og rødvinssauce
(tillæg 79,-)
Tilvalg
Okseglace 10,-
Cremefraiche hvidløgs kartoffel 15,-
Trøffel- / Svampesauce 20,-
Bearnaisesauce 20,-
Morkelsauce 25,-
Skal hovedretter bydes 2 gange 20,-
Desserter
Passionsfrugt Panna cotta
Kyskager og karamelpopkorn
Chokoladekage med appelsinmousse
Karamel
(tillæg 39,-)
Citronfromage
Vaniljekage, sprødt pynt og knas
(tillæg 29,-)
Tilkøb på is til desserten
Vaniljeis 5,-
Saltkaramel is 9,-
3 slags ost
Abrikostapenade, oliven og syltede nødder
(tilkøb 59,-)
Tilkøbes som mellemret
Priser
3-retters menu
Pris pr. kuvert
379,-
4-retters menu (Frit valg)
Pris pr. kuvert
599,-
Se også Bestilling / Reservation