Forårsretter

Ornament - Næsbyhoved Skov

Det ses på menuen, når foråret spirer frem. Vores dygtige kokke har kreeret en menu med friske urter og spæd forårsgrønt. Forårsretterne kan nydes i April, Maj, Juni.

Når foråret kommer, så får vi forårsfornemmelser i køkkenet. Skoven omkring os bliver lysegrøn, og du kan nyde forårets friske råvarer som asparges, urter, spæd forårsgrønt og rabarber. Vælg tre retter fra menuen til selskaber her i huset eller ud af huset i april, maj og juni.

Forårsretter Forårsretter Forårsretter

Forretter

Koldrøget laks med håndpillede svenske rejer, røgeostcreme og urter (Tillæg 24,-)

(Tillæg - Rejer og laks røget ved bordet 24,-)

Carpaccio af okse med urtecreme, sprød salat og brødcroutoner

Asparges med rejer, urter, rugbrødschips og hollandaisesauce (Tillæg 34,-)

Brød og smør til alle forretterne

Ornament - Næsbyhoved Skov

Hovedretter

Oksefilet med sommersauté, urtecreme og oksesauce (Tillæg 34,-)

Det bedste fra grisen - braiseret svinekæbe og svampefarseret mørbrad med forårsgrønt og rødvinssauce

Kalvefilet med forårsgrønt nye kartofler og kalvesky (Tillæg 44,-)

Tournedos af Oksemørbrad (Tillæg 64,-)

Krondyrfilet (Tillæg 74,-)

Alle hovedretter bydes 2 gange

Ornament - Næsbyhoved Skov

Desserter

Isbombe med frisk frugt, marcipan og flødeskum (Tillæg 34,-)

Mazarinkage med rabarber, vaniljecreme og rabarbersorbet

Blåbærkage med koldskålspannacotta, pandekager og blåbærsorbet (Tillæg 44,-)

Ornament - Næsbyhoved Skov

Pris pr. kuvert

299,-

Vi har sammensat en 3 retters menu ud fra vores menukort

Ornament - Næsbyhoved Skov

Ekstra tilkøb

Til velkomst serveres 1 glas mousserende vin eller kir

3 slags snack med dip (tillæg 24,-)

Herefter skænkes husets hvidvin, rødvin, øl og vand ad libitum til forret og hovedret

Til desserten tilbydes 2 glas dessertvin

Efter middagen serveres kaffe med småkager

3 slags sødt (tillæg 34,-)

Blomster er inkluderet i prisen

Blomsterdekorationer (tillæg 200,- pr. stk.)

Pris pr. kuvert

599,-


Vil du have nyhederne serveret?

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev