Forårsretter
Det ses på menuen, når foråret spirer frem. Vores dygtige kokke har kreeret en menu med friske urter og spæd forårsgrønt. Forårsretterne kan nydes i April, Maj, Juni.
Når foråret kommer, så får vi forårsfornemmelser i køkkenet. Skoven omkring os bliver lysegrøn, og du kan nyde forårets friske råvarer som asparges, urter, spæd forårsgrønt og rabarber. Vælg tre retter fra menuen til selskaber her i huset eller ud af huset i april, maj og juni.
Forretter
Unghaneterrin
Syltede asparges, forårssalat og dressing
Koldrøget laks
Håndpillede rejer, rygeostcreme og urter
(tillæg 49,-)
Skaldyrssalat
Med krabbe, håndpillede rejer, krebs, citrusdressing og urtesalat
(tillæg 49,-)
Hvideasparges med håndpillet rejer
Ramsløgscreme og krydderurter
(tillæg 59,-)
Hollandaise sauce (tillæg 20,-)
Brød og smør til alle forretterne
Hovedretter
Bagt unghanebryst
Forårsgrønt, ovnbagte kartofler og dijon / estragonsennepssauce
Rosastegt oksesteg
Sprød pulled okse med forårsgrønt, rodfrugtpuré, ovnbagte kartoffel og rødvinssauce
(tillæg 59,-)
Kalvefilet
Forårsgrønt, rodfrugtpuré, ovnbagte kartoffel og rødvinssauce
(tillæg 69,-)
Tournedos af Oksemørbrad
Forårsgrønt, rodfrugtpuré, ovnbagte kartofler og rødvinssauce
(tillæg 89,-)
Langtidsstegt krondyr
Forårsgrønt, rodfrugtpuré, ovnbagte kartofler og rødvinssauce
(tillæg 79,-)
Tilvalg
Okseglace 10,-
Cremefraiche hvidløgs kartoffel 15,-
Trøffel- / Svampesauce 20,-
Bearnaisesauce 20,-
Morkelsauce 25,-
Nye hvide kartofler 10,-
Nogle hovedretter bydes 2 gange
Desserter
Passionsfrugt Panna cotta
Med kyskager, karamelpopkorn og bær
Rabarbermousse
Vaniljekage med bær
(tillæg 10,-)
"Frugttærte"
Blandet frugt, marcipan, vanilje, mynte og sprødkage
(tillæg 49,-)
Isbombe
Chokolade, hasselnødder, frugt, marcipan og flødeskum
(tillæg 39,-)
Tilkøb
Vaniljeis 5,-
Saltkaramel is 9,-
Sorbet is 5,-
3 slags ost
Abrikostapenade, oliven og syltede nødder
(tilkøb 59,-)
Tilkøbes som mellemret
Priser
3-retters menu
Pris pr. kuvert
379,-
4-retters menu (Frit valg)
Pris pr. kuvert
599,-
Se også Bestilling / Reservation