Efterårsretter
Skoven falmer i mange farver, mens menuen får en opblomstring med efterårets friske råvarer. Efterårsretterne kan nydes i Oktober, November, December.
Det er tid til at nyde skovens mange farver, men også nu du kan nyde sensommerens og efterårets friske råvarer som rodfrugter, svampe, frugter/bær og vildt. Bestil plads her i skoven, og byd dit selskab på en dejlig efterårsmenu. Du kan vælge tre retter fra menuen til selskaber her i huset eller ud af huset i oktober og november.



Forretter
Cremet jordskokkesuppe
Med confit and og chips
Røget Andebryst
Syltede nødder, salat og sennepsdressing
(tillæg 19,-)
Koldrøget laks
Håndpillede rejer, rygeostcreme og urter
(tillæg 49,-)
Få rejer og laks røget ved bordet
(tillæg 10,-)
Skaldyrssalat
Krabbe, håndpillede rejer, krebs, citrusdressing og urtesalat
(tillæg 49,-)
Brød og smør til alle forretterne
Hovedretter
Det bedste fra grisen
Øl braiseret svinekæber og sprød pulled pork med efterårsgrønt, ovnbagte kartofler og rødvinssauce
Rosastegt oksesteg
Sprød pulled okse med efterårsgrønt, rodfrugtpuré, ovnbagte kartoffel og rødvinssauce
(tillæg 59,-)
Langtidsstegt krondyr
Efterårsgrønt, rodfrugtpuré, ovnbagt kartofler og rødvinssauce
(tillæg 79,-)
Tournedos af Oksemørbrad
Efterårsgrønt, rodfrugtpuré, ovnbagte kartofler og rødvinssauce
(tillæg 89,-)
Tilvalg
Okseglace 10,-
Cremefraiche hvidløgs kartoffel 15,-
Trøffel- / Svampesauce 20,-
Bearnaisesauce 20,-
Morkelsauce 25,-
Skal hovedretter bydes 2 gange 20,-
Desserter
Passionsfrugt Panna cotta
Kyskager og karamelpopkorn
Chokoladekage med appelsinmousse
Karamel
(tillæg 39,-)
Knust Cheesecake
Kanelmarengs, syltede kirsebær, brændte mandler
(tillæg 44,-)
Tilkøb på is til desserten
Vaniljeis 5,-
Saltkaramel is 9,-
3 slags ost
Abrikostapenade, oliven og syltede nødder
(tilkøb 59,-)
Tilkøbes som mellemret
Priser
3-retters menu
Pris pr. kuvert
379,-
4-retters menu (frit valg)
Pris pr. kuvert
599,-
Se også Bestilling / Reservation