Mad til dit selskab med velsmag og kærlighed

Menuen til dit selskab laves fra bunden og sammensættes af de råvarer, der gør hver sæson speciel. Vi laver mad, du forstår, og som smager.

Vores køkkenchef og hans team af kokke, kokkelever og egen konditor lægger al deres kærlighed og ekspertise i at sammensætte og tilberede selskabsmenuer fra bunden.

Stilen er moderne med et klassisk twist, og menuerne sammensættes med inspiration fra årstiden, leverandører, kokketræf og friske råvarer fra den danske natur. Retterne tallerkenanrettes med sans for detaljer, og 2. servering tilbydes fra fad.

Har du særlige ønsker til menuen?

Vi følger årstiden i vores selskabsmenuer. Men vi skræddersyr også gerne en personlig menu og tager specielle hensyn til gæster.

Har du et ønske om en traditionel festmenu? Eller måske en udvidet 5-retters gourmetmenu? Så lytter vi selvfølgelig til dine ønsker og sætter en personlig menu sammen til dig.

Vi tager også hensyn til gæster med særlige behov. Det kan være glutenallergikere, vegetarer, diabetespatienter eller mælkeallergikere. Når blot du giver os besked i god tid.

mad - Næsbyhoved Skov
Lad vores dygtige Kok / Bager kreere en personlig festkage

Vores dygtige Kok / Bager Lea kan kreere kagen til din fest. Få en unik bryllupskage, dåbskage, fødselsdagskage eller anden festkage.

Skal den søde tand og selskabet forkæles med noget særligt, så lad vores dygtige konditor Lea kreere en udsøgt hjemmelavet kage til anledningen.

Med fantasi, håndelag og sans for søde sager skaber hun en personlig kage til reception, bryllup, jubilæum, dåb, fødselsdag, temafest og andre anledninger. Tag en snak med Lea om dine ønsker.