Mortens aften

Vi byder naturligvis, traditionen tro, på Mortens aften med skøn andesteg

Gåsen er blevet til and. De stakkels gæs må hvert år en aften i november lade livet. Sådan går det, når man ikke kan holde næbet lukket om, hvor Sankt Morten var, da han i år 371 forsøgte at undgå bispeembedet.

Morten ønskede ikke denne fine titel, og valgte derfor at gemme sig i gåsestien. Her blev der skræppet op, og han blev afsløret. Ifølge historien besluttede Sankt Morten efterfølgende, at straffe gæssene. Det gjorde han ved at bestemme, at befolkningen én gang om året skulle slagte en gås og tilberede den. Gradvist er man dog gået mere over til and - og det får vi også på denne aften.

Event detaljer

Vores Mortens aften menu byder traditionen tro på andesteg som hovedret. Derudover også en forret og en dessert.

Forret

Hummersuppe

Hovedret

Klassisk ovnstegt berberiand, brunede og hvide kartofler, rødkål, æble og go' sovs.

Dessert

Klassisk isbombe med marcipan nødder og chokolade

Dato

Tirsdag den 10. november

Tidspunkt

18.00 -

Billetpris

389,-


Vil du have nyhederne serveret?

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Så sender vi en lækker opskrift på
Appelsin og havtorn marmelade.