Spis som dengang i 80erne.
Dengang Morten var elev, blev der serveret gode gamle klassikere. Dengang var suppe, steg og is normalen og Overtjeneren skænkede rødvin. Ja, det var en epoke, hvor Madsenfamilien havde deres gang.
Det var ‘De Gode Gamle Dage’.
Dengang Morten først forpagtede Restaurant Næsbyhoved Skov for godt 11 år siden, skulle restauranten følge med tiden, og mange af de gamle traditioner blev en del af fortiden, dog stadig med respekt for de gæster, som loyalt har støttet os igennem flere årtier.
Men i efterårsferien finder vi tidsmaskinen frem og serverer mad i rigtig retrostil.
Eventet henvender sig til hele familien.
Bagt varmrøget laks på stuvet spinat, pyntet med urter og tilhørende hjemmebagt brød.
Kogt oksebryst med peberrodssauce, hvide kartofler, bønner og gulerødder.
Lun æbletærte med vaniljecreme
Velkomst á la 80erne 59,-
Tidens vinmenu á la 80erne 245,-
Uge 42 (10/10 - 18/10)
Frokost 11.30 - 15.00 / aften 17.30 - 21.30
Se detailjer
Se detailjer
245,-