Retrouge

Rejs tilbage i tiden med en lækker klassisk 3-retters menu

Spis som dengang i 80erne.

Dengang Morten var elev, blev der serveret gode gamle klassikere. Dengang var suppe, steg og is normalen og Overtjeneren skænkede rødvin. Ja, det var en epoke, hvor Madsenfamilien havde deres gang.

Det var ‘De Gode Gamle Dage’.

Dengang Morten først forpagtede Restaurant Næsbyhoved Skov for godt 11 år siden, skulle restauranten følge med tiden, og mange af de gamle traditioner blev en del af fortiden, dog stadig med respekt for de gæster, som loyalt har støttet os igennem flere årtier.

Men i efterårsferien finder vi tidsmaskinen frem og serverer mad i rigtig retrostil.

Eventet henvender sig til hele familien.


Warning: Undefined variable $section1_image1_alt1 in /app/_tmp/f8976f39d33db3829a4024fc891148d579219fc5.php on line 50

Warning: Undefined variable $section1_image2_alt2 in /app/_tmp/f8976f39d33db3829a4024fc891148d579219fc5.php on line 51

Warning: Undefined variable $section1_image3_alt3 in /app/_tmp/f8976f39d33db3829a4024fc891148d579219fc5.php on line 52
Event detaljer

Forret

Bagt varmrøget laks på stuvet spinat, pyntet med urter og tilhørende hjemmebagt brød.

Hovedret

Kogt oksebryst med peberrodssauce, hvide kartofler, bønner og gulerødder.

Dessert

Lun æbletærte med vaniljecreme

Tilkøb

Velkomst á la 80erne 59,-

Tidens vinmenu á la 80erne 245,-

Detailjer

Uge 42 (10/10 - 18/10)

Frokost 11.30 - 15.00 / aften 17.30 - 21.30

Dato

Se detailjer

Tidspunkt

Se detailjer

Billetpris

245,-


Vil du have nyhederne serveret?

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Så sender vi en lækker opskrift på
Appelsin og havtorn marmelade.