Køkkenet har sat fokus på traditionsrige påskeretter fra det danske køkken med ‘sild, lam og ost’. Oplev bl.a ‘Smørrebrød’, ‘Stjerneskud’ og andre nytænkende retter over 5 serveringer, hvor vi slutter af med konditorens berømte Gateau Marcel.
Derudover har ølsommelier og restaurantchef Mads Jungsholm sammensat en overdådig lækker øl og snapsmenu, som man nemt kan tilkøbe.
Eventet passer perfekt til en hyggelig eftermiddag med vennerne eller familier med ældre børn.
”Smørrebrød”
Sild med havtorn & fynsk gin
Hjemmelavet karrysalat med sprøde æbler
Rogn i brunet smør med citrus
Dansk varmrøget pebermakrel brændt citron
Hjemmebagt rugbrød
Tilkøb:
Ugly Duck
Amarillo & Citra
IPA 5,9 vol
"Stjerneskud"
Smørstegt fiskefilet
Halehængt koldrøget laks
Håndpillede rejer med safrancreme
Sprødt landbrød
Tilkøb:
Svendborgsund Bryghus
Sol over sundet
Wheat Ale 4,9 vol
"Påskelam"
Braiseret lammeskank i sprød kugle
Serveret i jus med variation af gulerod
Frisk mynte og friteret grønkål
Tilkøb:
Møns Bryghus
Dronning Fanes
Brown Ale 5,3 vol
”Den salte”
Dansk blåskimmelost med sprødt rugbrød og råsyltede bær
Tilkøb:
Midtfyns Bryghus
Barley Wine
10 vol
”Den søde”
Gateau Marcel med hvid chokolade og frisk syre
Tilkøb:
Indslev Bryghus
Sort Hvede
Hvede stout 6,5 vol
Tilkøb af øl og snapsmenu 400,-
Ønsker du at medbringe børn, så er det muligt at tilkøbe en 3-retters børnemenu for kun 225,- ekskl. drikkevarer.
Lørdag den 19. april
12.00 - 17.00
599,-