Julefrokost a la Carte

Hyggelig julebuffet til hele familien

Vi serverer alle de gamle klassikere, når familien, vennerne eller kollegaerne skal samles.. Udover vores gode julefrokosttilbud til selskaber, samt Mad ud af huset, så åbner vi vores restaurant til selskaber under 20 personer. Den er til dig, som gerne vil have en mindre familiekomsammen, måske skal kammeraterne mødes eller børnebørnene samles.

Det er julestunden, som er i fokus, samværet og hyggen. Lad fredagen byde på fest og farver, men lad lørdagen blive en nærværets stund.


Warning: Undefined variable $section1_image1_alt1 in /app/_tmp/f8976f39d33db3829a4024fc891148d579219fc5.php on line 50

Warning: Undefined variable $section1_image2_alt2 in /app/_tmp/f8976f39d33db3829a4024fc891148d579219fc5.php on line 51

Warning: Undefined variable $section1_image3_alt3 in /app/_tmp/f8976f39d33db3829a4024fc891148d579219fc5.php on line 52
Event detaljer

Klassisk julebuffet

Det kolde

Hvide og røde sild med friterede kapers hertil smilende æg, serveret med karrysalat

Dansk-opdrættet gravad laks serveret med stærk sennepscreme

De lette retter

Klassisk stegt fiskefilet serveret med citrus og hjemmelavet rustik remoulade

Lun leverpostej af dansk gris, serveret med smørstegte marksvampe og sprødstegt bacon

Gammeldags tarteletter af håndplukket kylling med hvide asparges, toppet med persille

Æbleflæsk, lavet på britisk Wiltshirebacon og røget på bøgeflis, med et hint af frisk timian

Det varme

Sprødstegt ribbensteg af dansk gris serveret med sprød rødkål smagt til med sæsonens varme julesmage

Glaseret juleskinke af dansk gris serveret med karamelliserede kartofler

Frikadeller af dansk gris

Frisk grønkålssalat med saltede mandler, frisk appelsin, æble vendt i sennep og granatæble vinaigrette og toppet med friteret grønkål

Det søde og salte

Risalamande med ristede mandler serveret med lun kirsebærsauce og brændte mandler på siden

Forskellige danske og franske oste serveret med syltede nødder, abrikostapenade, kalamata oliven og friske vindruer

Dato

Lørdag den 9. december

Tidspunkt

18.00 - 24.00

Billetpris

385,-


Vil du have nyhederne serveret?

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Så sender vi en lækker opskrift på
Appelsin og havtorn marmelade.