Book bord i restauranten

A la carte

Ornament - Næsbyhoved Skov

Smag på årstidens nuancer i vores sæsonmenu skabt af vores køkkenchef og kokke med inspiration fra årstidens friske råvarer.

Vælg mellem sæsonens tre forretter, tre hovedretter og tre desserter, samt et udsøgt vinkort lækre og smagfulde vine fra kendte vinområder.

A la carte A la carte A la carte

Gode tilbud i restauranten

Ornament - Næsbyhoved Skov

Studenter middag

Koldrøget laks

Med håndpillede svenske rejer, rygeostcreme og urter

Oksefilet

Med Selleripuré, forårsgrønt og kraftig okse sauce

Sommerdessert

Jordbær med vaniljeis, karamel og mynte

349,-

Dagens 3 retters menu

Få dagens spændende 3 retters menu – spørg tjeneren

349,-

Vinmenu

Tjeneren sammensætter en lækker vinmenu – 3 glas med efterskænkning

249,-


Forretter

Ornament - Næsbyhoved Skov

Carpaccio

Af oksefilet med parmesan, salat og saltmandler

75,-

Ristede kammuslinger

Med dampet hvide asparges, urter og hollandaise sauce

119,-

Koldrøget laks

Med håndpillede svenske rejer, rygeostcreme og urter

99,-

Kalvetatar

Med friterede muslinger og trøffelmayonnaise

89,-


Hovedretter

Ornament - Næsbyhoved Skov

Serveres med dagens kartoffel garniture

Dagens Fisk

Sæsonens grøntsager, spørg tjenerne

Flamberet Peber Boeuf

Af Oksemørbrad med pebersovs og sæsonens grøntsager

200g - 295,-

300g - 425,-

Bemærk: Tilberedningstid 40 - 50 min

Svinemørbrad og braiseret svinekæbe

Med rødvinssauce og sæsonens grøntsager

229,-

Oksefilet

Selleripuré, kraftig okse sauce og vintersautè

235,-


Ost / Desserter

Ornament - Næsbyhoved Skov

Oste tallerken

4 slags ost med syltede nødder, oliven og abrikoskompot

99,-

Crêpes Suzettes

Flamberet pandekager med vaniljeis

135,-

Mazarinkage

Med rabarber og rabarbersorbet

85,-

Chokolade fondant

Blødende chokoladekage med vaniljeis

89,-

Petits Four

Hjemmelavet sødt

45,-