Den gode stemning begynder her

Vi har stemningsfyldte lokaler, rolige omgivelser og professionelt værtsskab. Du kan booke selskaber alle ugens dage.

A la carte


Få en lækker dagens 3 retters menu

349,-

A la carte kort

Frokost


Klassik æggekage ad libitum

145,-

Frokost kort

Brunch


Buffet med klassiske og søde lækkerier

195,-

Brunch kort
Der er udsigt til moderne mad og årstidens gang

Vores køkken følger årstidens gang. De gode sæsonvarer bliver til moderne gastronomi med et klassisk twist.

Med udsigt til bøgetræer og vand tilbyder restauranten a la carte og frokost tirsdag - lørdag, samt brunch søndag.

Restauratør, passioneret, arbejdsom.

Restauratør Morten Hansen er tilbage på Restaurant Næsbyhoved Skov, hvor han i sin tid blev udlært. Han har en rig erfaring med sig.

a la carte brunch frokost

Erfaring fra gourmetsteder

Restauratør Morten Hansen er udlært kok på Restaurant Næsbyhoved Skov i 1994. I årene herefter arbejdede han for Hotel Koldingfjord, Restaurant Under Lindetræet, Fritz Knipzeldt Chokolade (USA) og Restaurant Vestergade 1.

Han har desuden været forpagter af Oluf Bagers Gaard, som han på syv år gjorde til en 5-stjernet gourmetrestaurant.

Da muligheden kom for at forpagte sit gamle lærested i december 2013, var Morten ikke i tvivl. Det var en drøm, der gik i opfyldelse. Næsbyhoved Skov skulle have sin storhedstid tilbage.

I dag er han forpagter og her gælder altid: Gæsterne er i højsædet. Morten er desuden engageret i Slow Food Fyn, hvor han sidder i bestyrelsen.