Mad med velsmag og kærlighed

Vi har et stort gastronomisk engagement og laver mad fra bunden. Vi bruger de råvarer, der gør hver sæson speciel.

Køkkenchef Morten Hansen og hans team af kokke og kokkelever lægger al deres kærlighed og ekspertise i at lave god mad fra bunden.

Stilen er moderne med et klassisk twist, og menuerne sammensættes med inspiration fra årstiden, leverandører, kokketræf og friske råvarer fra den danske natur. Vi laver mad, du forstår, og som smager. Maden tallerkenanrettes med sans for detaljer.

Har du særlige ønsker til menuen?

Vi følger årstiden og sæsonens råvarer. Men vi skræddersyr også gerne en personlig menu og tager specielle hensyn til dine gæster.

Har du et ønske om en traditionel festmenu? Eller måske en udvidet 5-retters gourmetmenu? Så lytter vi selvfølgelig til dine ønsker og sætter en personlig menu sammen til dig.

Vi tager også hensyn til gæster med særlige behov. Det kan være glutenallergikere, vegetarer, diabetespatienter eller mælkeallergikere. Når blot du giver os besked i god tid.

Du kan nyde lokale fynske råvarer i vores gourmetmenuer

En gourmetmenu kræver noget særligt. Derfor tager vi hånd om oplevelsen med håndplukkede fynske råvarer.

Når vi sammensætter gourmetmenuer, bruger vi ofte lokale specialiteter. Det kan være svampe fra en fynsk skov, krydderurter og spiselige blomster fra eget bed og lokalt dyrket frugt, bær og grønt.

Foruden fisk fra fynske farvande får vi også lam og okse fra udvalgte leverandører i Australien og New Zealand.