Vinterretter

Ornament - Næsbyhoved Skov

Det er så mørkt derude. Men heldigvis har vinteren sine lyse sider i køkkenet. Nyd spændende vinterretter i vores menu. Vinterretterne kan nydes i Januar, Februar, Marts.

Når det er koldt og mørkt udenfor, er det fristende at samles indenfor om en hyggelig menu. Vores dygtige kokke har kreeret nogle smagfulde retter af sæsonens bedste råvarer. Nyd menuen i vores stemningsfulde lokaler her i skoven, eller tag den med ud af huset. Vælg tre retter fra menuen i januar, februar og marts.

Vinterretter Vinterretter Vinterretter

Forretter

Koldrøget laks med rejer, safrancreme og urtesalat

(Tilæg - Få rejer og laks røget ved bordet 20,-)

Jordskoksuppe med torskesoufflè, bacon, chips og krydderurter

Røget andebryst med syltede nødder, granatæble, salat og dressing (Tillæg 20,-)

Brød og smør til alle forretterne

Ornament - Næsbyhoved Skov

Hovedretter

Det bedste fra grisen med vinter grønt og selleripuré med braiseret svinekæbe og rødvinssauce

Krondyrfilet med vintersauté, selleripuré, vildtsauce og ristede kartofler (Tillæg 70,-)

Hereford oksefilet, selleripuré, pom. rissolles, rodfrugter og oksesauce (Tillæg 30,-)

Oksemørbrad (Tillæg 50,-)

Alle hovedretter bydes 2 gange

Ornament - Næsbyhoved Skov

Desserter

Citronfromage med marengs, vaniljekage, sprødt pynt og karamel is

Isbombe, syltede pærer dyppet i chokolade med marcipan og flødeskum (Tillæg 30,-)

Chokoladedessert med mousse, brownie og vaniljeis (Tillæg 20,-)

Ornament - Næsbyhoved Skov

Pris pr. kuvert

299,-

Vi har sammensat en 3 retters menu ud fra vores menukort

Ornament - Næsbyhoved Skov

Ekstra tilkøb

Til velkomst serveres 1 glas mousserende vin eller kir.

Herefter skænkes husets hvidvin, rødvin, øl og vand ad libitum til forret og hovedret.

Til desserten tilbydes 2 glas dessertvin.

Efter middagen serveres kaffe med sødt.

Blomster er inkluderet i prisen.

Pris pr. kuvert

599,-