Forårsretter

Ornament - Næsbyhoved Skov

Det ses på menuen, når foråret spirer frem. Vores dygtige kokke har kreeret en menu med friske urter og spæd forårsgrønt. Forårsretterne kan nydes i April, Maj, Juni.

Når foråret kommer, så får vi forårsfornemmelser i køkkenet. Skoven omkring os bliver lysegrøn, og du kan nyde forårets friske råvarer som asparges, urter, spæd forårsgrønt og rabarber. Vælg tre retter fra menuen til selskaber her i huset eller ud af huset i april, maj og juni.

Forårsretter Forårsretter Forårsretter

Forretter

Røget laks med rejer, røgeostcreme og urtesalat

(Tilæg - Få rejer og laks røget ved bordet 20,-)

Carpaccio af okse med urtecreme, sprød salat og brødcroutoner

Asparges med rejer, urter, rugbrødschips og hollandaisesauce (Tillæg 30,-)

Brød og smør til alle forretterne

Ornament - Næsbyhoved Skov

Hovedretter

Oksefilet med sommersauté, urtecreme og oksesauce (Tillæg 30,-)

Det bedste fra grisen med forårsgrønt og selleripuré med braiseret svinekæbe og rødvinssauce

Kalvefilet med forårsgrønt nye kartofler og kalvesky (Tillæg 30,-)

Oksemørbrad (Tillæg 50,-)

Alle hovedretter bydes 2 gange

Ornament - Næsbyhoved Skov

Desserter

Isbombe, frisk frugt med marcipan og flødeskum (Tillæg 30,-)

Mazarinkage med rabarber, konditorcreme og rabarbersorbet

Blåbærkage med koldskålspannacotta, pandekager og blåbærsorbet (Tillæg 20,-)

Ornament - Næsbyhoved Skov

Pris pr. kuvert

299,-

Vi har sammensat en 3 retters menu ud fra vores menukort

Ornament - Næsbyhoved Skov

Ekstra tilkøb

Til velkomst serveres 1 glas mousserende vin eller kir.

Herefter skænkes husets hvidvin, rødvin, øl og vand ad libitum til forret og hovedret.

Til desserten tilbydes 2 glas dessertvin.

Efter middagen serveres kaffe med sødt.

Blomster er inkluderet i prisen.

Pris pr. kuvert

599,-